Αγαπητοί καλεσμένοι,

Το ξενοδοχείο Bouradanis Village συνεχίζει να λειτουργεί.

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε εξαιρετικές εμπειρίες διαμονής με την επίτευξη των κατάλληλων μεθόδων υγιεινής, ασφάλειας και λειτουργίας. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε μαζί σας τις ενέργειες που κάνουμε για να διατηρήσουμε τις εγκαταστάσεις μας ασφαλείς και υγιείς. Η ομάδα μας ακολουθεί προσεκτικά τα κατάλληλα πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης που έδωσε η Ελληνική Κυβέρνηση. Αυτά τα πρωτόκολλα βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών και περιλαμβάνουν:

 • Τακτική εκπαίδευση πρωτοκόλλων για τα μέλη της ομάδας μας.
 • Check in και check out χωρίς επαφή (μέσω smartphone).
 • Καθορίστηκε ένα μειωμένο πρόγραμμα καθαρισμού και αλλαγής λευκών ειδών / πετσετών.
 • Ευδιάκριτη τοποθέτηση απολυμαντικών χεριών.
 • Συχνός καθαρισμός τοποθεσιών υψηλής αφής.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανησυχίες που σχετίζονται με το νέο coronavirus (covid-19), έχουμε θεσπίσει κανόνες που μαζί με τα επαρκή πρωτόκολλα υγιεινής, μεθόδους ασφάλειας και διαδικασίες λειτουργίας, εγγυώνται την ευημερία των επισκεπτών μας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους μαζί μας. Αυτοί οι κανόνες περιλαμβάνουν:

 • Συμβουλεύουμε τους φιλοξενούμενους μας να κρατούν απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου από το προπορευόμενο άτομο στη γραμμή και όταν πλησιάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο (ρεσεψιόν, μπαρ, μπουφέ).
 • Παρέχουμε μάσκα προσώπου για τους επισκέπτες μας σε περίπτωση βήχα ή / και φτερνίσματος σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.
 • Μειώσαμε τη χωρητικότητα του εστιατορίου μας οργανώνοντας τους χώρους για να καλύψουμε τις νέες απαιτούμενες αποστάσεις. Προσαρμόσαμε τον μπουφέ πρωινού, οπότε όλες οι λιχουδιές σερβίρονται χωρίς τη χρήση κοινόχρηστων σκευών (λαβίδες). Όλες οι συσκευασίες προορίζονται για μία χρήση και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται, πληρούν τα πρότυπα υγιεινής για τις αναφερόμενες θερμοκρασίες.
 • Μπαίνοντας στο εστιατόριο μας για τα γεύματά τους, οι πελάτες μας συμβουλεύονται να χρησιμοποιούν τα ειδικά απολυμαντικά χεριών που έχουν τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό. Για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να προκληθούν από αγαθά ή / και υπηρεσίες που προέρχονται από τρίτα μέρη και καταναλώνονται εσωτερικά, δεν επιτρέπουμε υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων εκτός ξενοδοχείου.
 • Δεν επιτρέπουμε επισκέπτες στα δωμάτια των πελατών μας.
 • Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας σε περίπτωση ύποπτων συμπτωμάτων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι επαγγελματίες, βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών μας και ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στα αιτήματά τους.

Για τα μέλη της ομάδας μας κάναμε τις ακόλουθες ενέργειες:

 • Τηρούνται οι περιορισμοί για περιορισμένο αριθμό ατόμων στο χώρο εργασίας.
 • Παρέχουμε σε όλους όλα τα προτεινόμενα προστατευτικά μέσα.
 • Συνεχίζουμε να απολυμαίνουμε τακτικά τις επιφάνειες εργασίας.
 • Λάβαμε μέτρα για τον περιορισμό των κοινωνικών συναθροίσεων και διατηρούμε μια ασφαλή απόσταση μεταξύ των μελών της ομάδας (1,5m +).

Ως μέρος της δέσμευσής μας για την υγεία και την ευημερία των επισκεπτών, των υπαλλήλων και της τοπικής κοινωνίας, παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση του νέου coronavirus (covid19) μέσω τακτικών ενημερώσεων και καθοδήγησης από τον Ελληνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Υπουργείο Υγείας , καθώς και άλλων Κυβερνητικών οργανισμών.

Με βάση την καθοδήγηση που έχουμε λάβει και τη γενική κατάσταση ετοιμότητας μας, είμαστε βέβαιοι ότι οι δραστηριότητές μας συνεχίζουν να είναι ασφαλείς και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τα μέλη της Ομάδας μας τα οποία, σε αυτές τις άνευ προηγουμένου περιστάσεις παρουσιάζουν πολύ υψηλό επίπεδο προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ευθύνης. Εκτός από την άμεση συμμόρφωσή τους με τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής, λειτουργίας, επικοινωνίας και συντονισμού, είναι υποδειγματικοί οικοδεσπότες.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλοξενούμενους μας που θα μείνουν στο ξενοδοχείο μας και είμαστε περήφανοι που το εκλαμβάνουμε ως «Ψήφο Εμπιστοσύνης» στις προσπάθειές μας.

 

Με εκτίμηση,

Η καλύτερη ομάδα σας